Zdjęcie profilowe

Wiara

• Grupa publiczna
  • 1 D, 7 H temu
  • 2.3K

Czy obecny papież doprowadzi do upadku kościoła

Polski Fejs Artykuły Fora Fora grupowe Wiara Czy obecny papież doprowadzi do upadku kościoła

ostatnio aktualizowane przez Ania 1 miesiąc, 4 tygodni temu
  • Autor
      Ania
      Uczestnik

Duch Święty :Ja zawsze chętnie działam, jestem bardzo uczynny i pracowity. Chętnie udzielam wszelkiej pomocy i wsparcia każdemu, kto Mnie o nie sercem poprosi. Często bywa, że człowiek się zagubi, lub nie wie co ma czynić. Ja proponuję, aby czym prędzej oddał się w Niewolę Niepokalanej, lub w Niewolę Trójcy Świętej przez Niepokalaną. Najlepszym oddaniem jest to, które jest wykonane według Świętego Ludwika Grignion de Montfort. Trójca Święta i Maryja przyjmą także akt oddania się w Niewolę Miłości wypowiedziany swoimi słowami.
      Co daje oddanie się w Bożą Niewolę Miłości? Człowiek nie jest przytłoczony, zgnieciony przez Boga, jak się niektórym wydaje, ale Trójca Święta, zwłaszcza Ja mogę taką osobę odpowiednio i prawie niezauważalnie kierować w kierunku tym, którym chcę, aby kroczył. Osoba Niewolnika otrzymuje w darze w miarę delikatne sumienie, które jest w stanie odbierać, delikatne impulsy Mojego Świętego działania. Ofiarowuję też na tyle silne impulsy do działania, że każdy niewolnik zrozumie o co Mi chodzi.
      Już teraz jesteście tuż przed wydarzeniami, które były od dawna wam przepowiadane, a które niebawem będą zrealizowane. Zły duch wie, że coś wkrótce się wydarzy, dlatego szykuje on swoje siły do tego decydującego starcia. Przypominam wam o niezbędnych przygotowaniach do nadchodzących wydarzeń. Już niedługo ludzie masonerii spowodują kryzys jakiego jeszcze nie było. Z dnia na dzień pieniądze stracą swoją wartość, szybko skończą się zapasy żywności, a działania rządów zmierzać będą do oddania diabłu ludzi przez szczepienia, w których będą maleńkie nanochipy. One oddadzą pełną kontrolę nad tymi, którzy się jemu poddadzą. Niebawem też Judasze Kościoła Świętego wprowadzą nowy Mszał, w którym zabraknie słów konsekracji. Od tego momentu nie będzie Najświętszej Ofiary, która będzie sprawowana jedynie w domach modlitwy przez kapłanów, którzy się temu nie poddadzą.
      W międzyczasie zajaśnieje Świetlisty Krzyż na Niebie, którego będą chciały zniszczyć siły zła, lecz nic z tego im nie wyjdzie. Od chwili Jego ukazania za siedem dni, Ja Osobiście oświetlę całą zamieszkałą ziemię, Światłem Bożej Sprawiedliwości. W tym czasie zatrzyma się czas na kilkanaście minut, a każdy człowiek ujrzy stan swojej własnej duszy Moimi Świętymi Oczyma.
      Zanim demon zacznie ponownie działać, każdy z was otrzyma kilka tygodni, na naprawę swojego życia i podjęcie niezbędnych do tej naprawy decyzji, zwłaszcza tych dotyczących waszego zbawienia. W tym czasie niektórzy ludzie będą uniesieni na obłoki Nieba, znikając z powierzchni ziemi. Syn zatracenia, Antychryst rozpocznie swoje rządy także w Kościele Świętym.
      Pragnę, aby wielu podjęło modlitwę i post za swoich kapłanów i biskupów, bo wielu ich zginie w tym czasie, a większości z nich zagraża wieczne potępienie. Niebawem będzie odwołany do wieczności Benedykt XVI. Jeżeli nie nawróci się Papież Franciszek, to zagraża mu wieczne potępienie. Zechciejcie modlić się w intencji Jego nawrócenia.
      W niedługim czasie po rozpoczęciu swojego panowania, Antychryst wyda tajny rozkaz, likwidacji całego duchowieństwa świata, wszystkich szczebli. Przetrwają tylko ci z nich, którzy się ukryją. W tym czasie zginą miliony katolików i aż 90% duchowieństwa świata wszystkich szczebli. W Polsce zginie o wiele mniej, bo Oświetlenie Sumień nawróci większość ludzi i polskiego duchowieństwa. W tym czasie, w ostatniej chwili dokonają oni pełnej Intronizacji Jezusa. Nastąpi ostatnie, pełne przyspieszenie czasu do 100%, a odczują je wszyscy

Jan
      Uczestnik

1/ Papież może się mylić, ale to nie doprowadzi do upadku KK.
      2/ Skąd wiadomo, że tekst, który podałaś to słowa Ducha Świętego?

Przemysław
      Uczestnik

Napisane jest w Piśmie “Na dowód tego, że jesteście synami, Bóg wysłał do serc naszych Ducha3 Syna swego, który woła: Abba3, Ojcze! 7 A zatem nie jesteś już niewolnikiem, lecz synem. Jeżeli zaś synem, to i dziedzicem z woli Bożej.” więc to coś jest nie tak Jan ma rację , usuń to Aniu !

Ania
        Uczestnik

Znalazłam w necie,tak jak tysiące innych…poprostu pytam co sądzicie

Jan z Dzikowa
          Uczestnik

Sądzę, że szkoda czasu na czytanie netowych anonimów, bo tak odbieram udostępnioną przez Ciebie treść.

Przemysław
          Uczestnik

Rozmawiałem o tym z księdzem sławkiem odemnie z parafii przestrzega przed takimi trwściami nie powielać niepublikować jest to zagrożenie duchowe

Aleksandra
      Uczestnik

Tekst wielce podejrzany, nie przywiązywałabym do niego uwagi. Papież Franciszek fakt zachowuje się dziwnie, te jego teksty o ekologii, nie jedzeniu mięsa, jednym rządzie wielu katolikom się nie podobają. Jeżeli kościół będzie szedł w tą stronę to zmieni się tak bardzo, że zwyczajnie wielu wierzących od niego odejdzie. Ludzie będą stawiać na małe wspólnoty, potworzą się kolejne odłamy chrześcijańskie. Droga do Raju jest wąska więc nie możemy się spodziewać, że ten prawdziwy kościół będzie ogromny, z szeroką autostradą do zbawienia. 😉

Łukasz
        Uczestnik

Kościola moce szatańskie nie przemogą. Bywali kiepscy papieże,a Kościół w tym czasie wydawał wielkich świętych

Aleksandra
          Uczestnik

Tak i dlatego czysty kościół jak będzie trzeba to odejdzie od szatańskiego papieża ale na pewno przez niego nie upadnie. KK to nie jest jedyny kościół na ziemi i nigdzie nie jest napisane, że tylko pod tą nazwą przetrwa i w całości uzyska zbawienie. Nie mylmy Kościoła Apostolskiego z jakąkolwiek denominacją chrześcijańską na ziemi.

Łukasz
            Uczestnik

Kościół nie jest czysty, zdrowy nie potrzebuje lekarza 🙂 a od papieża nie odejdzie, bo papieża ustanowił Chrystus. Po prostu przyjdzie inny, mądrzejszy,tak jak kiedyś bywało,np. gdy papieżami bywali świeccy książęta walczacy o interesy swoich rodów

Aleksandra
            Uczestnik

Dlatego napisałam, że jeżeli pójdzie w tym kierunku, jeden papież może narobić zamieszanie ale raczej wielkiej rewolucji nie zrobi. Dlatego jeszcze bym nie panikowała, nie bała się Franciszka ale obserwować bacznie nie zaszkodzi. Jak nas ręka do grzechu prowadzi to lepiej ją odciąć ale nie róbmy tego na zapas 😉 Już nie raz w mrocznych czasach na krwi świętych Kościół się odradzał w piękny sposób czasem właśnie z powodu niezgody na zakłamanie władz. Warto sobie przeczytać listy do zborów. Tam mamy w symboliczny sposób opisane podstawowe etapy i denominacje Kościoła Apostolskiego. Już tam Chrystus wie, którzy są jego. 🙂

Łukasz
            Uczestnik

Nie ma co zresztą idealizować papieży. Sw. Piotr zaparł się Chrystusa 3 razy. Franciszek ani razu, więc jak mieliśmy porzucać papieża to Piotr już dał dobry motyw swoim zachowaniem. Jeslismy lepsi? Nie, po prostu człowiek jest grzesznikiem. Tak samo papież czy księża

Aleksandra
            Uczestnik

To prawda. Ma prawo się mylić.

Ania
        Uczestnik

Jakie dokładnie?

Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.

Multimedia grupy

Statystyki Polskiego Fejsa

• 10
  • 432
  • 2 014
  • 10 975
  • 1 957
WP Radio
WP Radio
OFFLINE RELACJA NA ŻYWO