Zdjęcie profilowe

PolskiFejs

• Grupa publiczna
  • 1 T, 2 D temu
  • 216

Koło Fortuny dlaczego zakryte?

Polski Fejs Artykuły Fora Fora grupowe PolskiFejs Koło Fortuny dlaczego zakryte?

ostatnio aktualizowane przez Jan z Dzikowa , 2 tygodni temu
  • Autor
      Jerzy-Porwol
      Uczestnik

Jak w temacie: dlaczego Koło Fortuny jest niewidoczne co do poszczególnych punktów, jaki są ku temu przesłanki? Szukałem tematu z wyjaśnieniem, albo nieskutecznie, albo takiego nie ma.

To bardzo dobre pytanie. Kiedyś było odkryte, ale wówczas można było łatwo oszukać koło. Wystarczyło kliknąć wstecz w przeglądarce, zanim koło się zatrzymało na odpowiedniej nagrodzie i w ten sposób można było kręcić tyle razy, aż wreszcie wypadła najwyższa nagroda. Wpadłem na ten proceder przypadkowo, gdy zauważyłem, że pewni użytkownicy codziennie wygrywają najwyższą nagrodę. 😉

Jerzy-Porwol
        Uczestnik

Dziękuję za wyjaśnienie. Traktuję to typowo rozrywkowo, jednak na taki pomysł “oszukańczej rozrywki” to bym nie wpadł. Kiedyś nazywało się to oszustwem, teraz to chyba …”kreatywność”, czy wręcz “przedsiębiorczość”? 😉

Aleksandra
        Uczestnik

Ja praktycznie koła nie używam ale nawet bym na taki pomysł nie wpadła, chyba jestem uczciwa z natury i pewnie dlatego biedna 😀 Kreatywna księgowość na Polskim Fejsie? 😉

Ania
      Uczestnik

Prawda,też bym na to nie wpadła

Jerzy-Porwol
        Uczestnik

Ania i Aleksandra, bo jesteśmy zbyt “staroświeccy”, nie znamy się na …”kreatywności i przedsiębiorczości”. 😉

Jan
      Uczestnik

Jak się umie kręcić to i przy zakrytym można wykręcić maksa 🙂

Ania
        Uczestnik

Chyba tak😉

Przemysław
        Uczestnik

trzeba mieć fart.. ja parę razy minusy wykręciłem

Jan
          Uczestnik

Ja dziś – 200 pkt. Ale nie podejrzewam koła, że jest złośliwe. W najbliższych dniach się odkuję 🙂

Ania
      Uczestnik

Też ostatnio przegrywam😁 i w EuroJackpot też nie wygrałam 😁

Przemysław
        Uczestnik

lotek to w ogóle pic ale człowiek się łudzi …

Przemysław
        Uczestnik

ja ost pod rząd z 4 razy na minus miałem

Jerzy-Porwol
      Uczestnik

…oj tam, oj tam, teraz diamenty “wpadają”. 😉

Ania
      Uczestnik

Tak,teraz jest grubo 😁

Jerzy-Porwol
        Uczestnik

“Grubo” dla tych co …zdążyli. Chyba już po 4 grudnia “pula diamentów” się wyczerpała, bo nie wykazuje wygranych w historii.

Jerzy-Porwol
      Uczestnik

Skoro “zakryte”, to teraz nie wiadomo, jak te 3 diamenty są rozmieszczone, 3 x po 1, 2 i 1, czy jako 3 na jednym polu? Skoro mi wykazało “trafienie” w pole z 10 diamentami i komunikat był “wygrałeś 10 Diamentów, a ich nie doliczyło, to nadal coś nie tak z tym “Kołem Fortuny”. Skoro są/były tylko “3”, to prawidłowo pozostałe trafienia nie powinny wykazywać “0”?

Ania
      Uczestnik

Jeśli pula się wyczerpała to nie powinno się kręcić kołem

Jerzy-Porwol
        Uczestnik

…wtedy jeszcze nie była wyczerpana do “0”, skoro później były jeszcze 3 diamenty. …a “pokręcić” to sobie można jeden raz/24 h, tylko nie będzie naliczać “wykręconych” diamentów.

Ania
      Uczestnik

U mnie wyczerpała się pula,a wykręciło 5🙂

Jerzy-Porwol
        Uczestnik

…no to ktoś nas uprzedził z lepszym “trafieniem”. Pozostało nam poczekać z “atakiem” na Koło Fortuny do Nowego Roku.

Jan z Dzikowa
      Uczestnik

Koło fortuny znów napełnione diamentami, więc dziś z rana zakręciłem, ale bez powodzenia.

Musisz być zalogowany, aby odpowiedzieć na ten temat.

Multimedia grupy

Statystyki Polskiego Fejsa

• 530
  • 1 531
  • 3 639
  • 10 430
  • 1 954
WP Radio
WP Radio
OFFLINE RELACJA NA ŻYWO